Våre samarbeidspartnere

En unik matopplevelse fra gård til tallerken, hvor hver kveld er koreografert med smaker og inntrykk.

Menyen starter hos bonden og foredles på vårt kjøkken til en stor opplevelsesmeny sammensatt i samarbeid med dyktige lokale matprodusenter, hovedsakelig fra Innlandet.

Med over 30-års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel Bryggerikjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker.

Deres vinkjeller er godt assortert med 190 forskjellige viner fra hele verden og vi har egen sommelier som kan hjelpe deg å kombinere dine preferanser. 

Lokalene på Brenneriet er flott utsmykket med ett lekent interiør som passer enhver anledning. Det er både restaurant og nattbar.

De serverer samme a la carte meny som Bryggerikjelleren i tillegg til deres Italienske steinovns pizzameny. 

FRYD tilbyr hyttefolk avlastningstjenester og pakkeløsninger. Eier eller leier du hytte og ønsker ekstra tilrettelegging for en toppers opplevelse fra planlegging til hjemreise.

Enten du skal på familietur, firmaevent eller en etterlengtet helg med venner, tilpasser FRYD se deg og dine ønsker. 

 Tid kafé er et møtested for hele bygda vår. Hos oss får du god kaffe, enkel servering, tid og en god atmosfære. Tid kafé drives non-profitt, er bygd på frivillighet og står for Tilhørighet, Inkludering og Deltagelse.

Velkommen inn. Det er plass til deg her. 

Fjellgledebutikken med det lille ekstra. Trivelig kaffebar med god kaffe, hjemmelagde kaker og kortreist matglede. Noe interiør, gaveartikler og malerier fra lokale malere. Fredag 11 februar åpner Fjellgledebutikken sin lille kjøtt & ostedisk. Der finner du salatost og pultost fra Holthaugen Gard, og varer fra både Gausdal Mat og Annis Pølsemakeri.