OM OSS

Hei!  Vi er Geir, Anita og Tyra. 

I 2016 kjøpte vi familiegården Holthaugen som Anita hadde vokst opp på. Gården hadde ikke vært i drift siden 1980 og her var det mye å ta tak i...det eneste vi visste var at vi hadde lyst til å skape noe ut av gården. I  2017 kom den første bikuben. I 2017 kom også  datteren vår Tyra til verden. Etter dette har det gått i bleieskift og bier her på gården:)

Nå er Tyra blitt større og det har jammen meg bigården også. Nå i 2020 produserte våre kuber 200 kg honning. Vi kommer til å satse videre med birøkt og utvikle dette. Våren 2021 har vi åpnet opp for å ta med oss grupper inn i bigården og vise frem dette unike samfunnet. 

Våren 2021 har også vært brukt til prøveproduksjon av meieriprodukter i et gardsysteri i Gausdal som vi har leid. I juli startet vi så smått opp med salg av produktene. Dette har gått veldig bra, og vi kommer til å komme med nye produkter etter hvert. 

Samtidig ser vi også på andre muligheter til å få liv i gården igjen, og er i planleggingsfasen på både små og store prosjekter :)